Välkommen tillbaka till verkligheten.

Har varit hemma nu i snart 5 dagar, och ändå känns det som om det var nyss vi landade i Antalya. Attan vad roligt vi hade där nere. Just därför kollar vi resa senare i sommar :D Just nu är det jag, Julia, Millan och Micca som är självklara. Sedan hoppas vi att några fler flickor hänger på :D Sjukt kul kommer det bli iaf! Har redan hittat ett jätte fint hotell till ett mycket rimligt pris för två veckor. Jag lägger ut lite bilder från resan imorgon, nu tänkte jag försöka sova.

God natt :)

Nytankad musik!

Nu så har jag laddat mobilen med sprillans musik som ska med till turklandet :D

Bland annat:

Iyaz - Solo
Trey Songz - Panty droppa
Honor Society - Magic
Usher - Lil freak
Ciara - Ride it
Just Kait - Sick

Ny musik är niiice, packningen är nästan färdig.



Tycker minsann att jag fått med mig det viktigaste, sen blir det säkert små plock imorgon :D
Nu ska jag typ sova, för mitt huvud är helt slött.
<3

Förhandsvisning



Min balklänning :D


En kväll att minnas, eller?

Det var en bra valborg iår, en perfekt blandning av en skit skoj förfest och en galen utgång. Igår var vi några tjejer hos Elin först i barnarp, sedan åkte jag, Millis och Micca inte till stan för att röja på huset. Att vi gjorde det, tills jag tappade bort dem och hamnade med andra människor, men lika kul hade jag för det :D
Sedan ringer Millis till mig och har värsta paniken i rösten och säger att hon är ensam på centrum (?) Jag som är full och har knappt en aning om vad jag är någonstans försöker få tag på min jacka och i den hittade jag hennes leg, pengar och allt. Så när jag kommer till centrum så gapar hon om att hon är hungrig och jag var det också så vi körde på kebabbaren. Sen flippade Brager och sa att hon skulle dö för att hon smällde i hvudet, men istället lever hon dock med världens bula, haha! Kom hem med mer pengar än väntat men med en rejäl fylla på halsen och en förkylning. Usch, jag klarar inte av att bli sjuk igen.
Men hoppas att det turkiska klimatet ändrar på det :D Nu är det bara tre dagar kvar, fy attan vad jag längtar.

Ikväll blir det utgång igen, ska föra hos Lisas pojkvän med Millis, Micca, Nicolina, Emma och Lisa då :D Sen efter det blir det huset, huset är en stor grej just nu. Jag tänkte att jag skulle försöka lisa ut vad jag ska ha på mig ikväll, men jag är på tok för seg för att ens resa mig upp så jag ligger och försöker memorera min garderob. Men det går inte så bra, det känns som om varje gång jag börjar få ett grepp om vad jag har för kläder så hittar jag alltid något nytt, hm.

Nu ska jag ta en powernap, sen är det dags :D Natti.


RSS 2.0