en dag att minnas.


arbetslös och sömnlös.

Jag har inget jobb, jag kan inte sova. Jag har även börjat drömma mardrömmar, det är inte kul alls. Plus att jag typ har blivit mörkrädd, känner mig som värsta pussy'n. USCH! Mår fysiskt dåligt av det här, typ.
Men det är bättre när Adam är med, då är det inga mardrömmar :)

Jag har inte uppdaterat sen Julia och jag var i turkiet. Det var jäävligt längesen, känns det som. Jag har hunnit gå balen, hunnit ta studenten, vara i spanien, anmäla mig på arbetsförmedlingen, återvända till turkiet, jobba. Så just nu gör jag inte ett skit. Men missförstå mig inte, jag saknar inte skolan någonting! Jag älskar att jag inte går i skolan :)

Imorgon ska jag och Julia Ryd, samt Nicolina om hon känner för det gå på födelsedagskalas. Anna på mitt jobb fyller 24 och då ska man tydligen fira. Fast jag kommer inte fira att jag fyller 24, för jag ska nämligen sluta åldras när jag är 22 :) Awesome. Helgen blir chill förutom det, på söndag lite jobb. Sen ska jag ringa upp Luleå också som ringt och sökt mig hela veckan. Har inte vågat svara, tror det gäller ett jobb där uppe :S

Nu ska jag sova, ska bättra mig på uppdateringen :)

RSS 2.0