Ayia Napa 7/9

Höjdarsemestern med Julia, Sofia, Angelica och Lisa. På måndag åker vi, FYFAN vad roligt vi ska ha. Helt sinnes.
Jag har längtat efter detta sen vi började prata om det i sommras, vi kommer ha sjukt kul.

 

Såhär ser hotellet ut som vi ska bo på hela nästa vecka :)

Vackra underbara ironi

Jag älskar ironi och sarkasm och allt sådant :) Men när jag är sjuk och inte kan använda min röst rätt så vill jag helst inte höra något roligt eftersom jag då garvar ihjäl mig och får ont. Men det som hände nyss tar priset.

För ungefär några månader sedan så blev min lilla systers moped stulen, det blev ett jäkla ståhej och ingen ville strunta i den. Senare hittas den, lite skadad och otroligt ful. Det tar ca någon månad till att få ordning på den, nu äntligen förra veckan funkade den som den skulle och allt var frid och fröjd.

Jag ligger på mitt rum tänker hur skönt det skulle vara med frisk luft. Går ut på balkongen och tittar ut, ser då något konstigt nere på gården jämte cykelstället. Där ligger ett avklippt mopedlås, utan moped. Jag viker mig dubbelt och anstränger mig till hundra för att jag inte ska dö av detta skrattanfall. Sedan försöker jag leta efter min mobil samtidigt som det rinner skrattårar ner för mina kinder. Skickar ett sms till min syster och det enda hon svarar är : Skojar du med mig?

Vilket gör saken ännu roligare, för jag skojar ju inte. Men det är inte så roligt så att man kan glömma hur otroligt sorgligt det är. Men nu tror jag äntligen vi kan lägga den där mopeden bakom oss och låta tjuven få ta hand om alla problem som kommer.

Dessutom tror jag inte dom märkte att igår så råkade jag ta sönder sadeln (?) så den kan man flytta på, ta med sig, dansa med om man så vill. För hela skiten går att ta bort :D Det finns vatten i bensintanken vilket gör den lite kinkig, ingen kick så om det nya batteriet börjar strula igen så går den inte igång över huvudtaget :D

Så mycket nöje med erat otroliga kap, denna gången också.


14.31 Måndag

Nu är jag vaken. Har precis ätit frukost, glass och yoghurt. Inte världens godaste kombination men det duger, och jag kom precis på när jag smakade päronglassen att jag har fått tillbaka mitt smaksinne ! Woopdidoo.

Senare idag runt fem ska jag möta flickorna i stan och boka resan , längta längta! Jag vill detta så himla mycket, jag kommer göra allt för att jag inte kommer känna minsta lilla från den här "förkylningen".
För ungefär fyra timmar sen gick Hasse hemifrån och jag bad honom köpa oboy så jag kunde äta frukost, nu har han varit borta skit länge och jag har fortfarande ingen oboy, / ledsen i ögat. Haha.

Imorgon ska jag till skolan , :D kanske idiotisk grej att vara glad över. Men jag är trött på denna lägenheten och människorna i den. Funderar på om jag ska gå ner till resia (där resan bokas) så jag får lite frisk luft, nej ! Jag ska cykla, :) Så blir det.

Nu när jag har legat hemma och varit sjuk så har jag ju inte haft något bättre för mig, så jag har börjat läsa alla de här bloggarna som det pratas så mycket om nu. Jag tycker det är så kul att läsa om vad de skriver om varandra när de är samma skrot och korn allihopa :D Men deras sätt har fått mig att inse hur jag har fått reda på saker den sista tiden. Antingen snackar folk jävligt mycket skit eller så är det jag som bara får höra skiten. Jag är trött på det, har man bara skit att snacka om folk kan man lika gärna hålla käften. Jag bryr mig inte och vill inte höra.

Nu ska jag kolla på Atlantis och längta efter min oboy :)

PUSS <3


Kvälls/natt spel

Nyss hemkommen från ett kvälls/natts spelande monopol parti, med Daniel, Petra och Jimmy. Mycket trevligt att träffa Petra då som är Daniels nya flickvän och hon var hur gullig och trevlig som helst :D

Nästa fredag fyller lille Jimmy år och jag har lovat att jag ska göra det till en kväll han aldrig glömmer, eller som han kommer glömma beroende på hur mycket alkohol han får i sig ;) Förhoppningsvis kommer han ihåg något.

Nu ska jag glo en stund på Twilight för jag fick ett sådant impulsbehov när jag var på väg hem :)

  <- detta är Jimmy och jag. Han kommer inte se lika trevlig ut på fredag :)

Natti . PUSS <3

Lugn lördag

Vaknade idag, med en liten baksmälla men också världens förkylning. Nu har jag väldiga problem med att prata och andas korrekt :)

Alex kom senare på dagen så gjorde vi tacopaj, och åt på balkongen. MYS.

Sen åkte vi till sofia där det var hur mycket folk som helst, de satt i tvrummet och tittade på gamla filmer från när de var små. Det var riktigt gulligt när de dansade till Margareta. Sen började festen och jag är inte så smart som går dit när jag mår skit. Så därför är jag hemma så tidigt :)

Imorgon ska jag vara hemma och sova, sen ska jag sova lite till.

Nu ska jag kolla på film, Män som hatar kvinnor blir det.

PUSS<3

Snittsig fredakväll

Skulle bli en lugn hemmakväll med film och fanta. Men icke ! Istället så blev det en riktig höjdarkväll på både centrum och amor, gillas starkt! Men nu äntligen hemma i min varma säng, ska kolla på The Break Up nu och sen nana.

Imorgon blir det en sväng förbi (tro det eller ej) Loppisen vid nyfiket på tändsticksområdet. Ska hälsa på Julia och dem som står och säljer bullar, haha.

CYPERN blir det om någon vecka, jag och tjejerna taggar sönder. Ska bli så jäkla skönt med sol och annat mys. Har ju inte haft ordentligt med sol denna sommaren. Nu sätts film på och fantan hälls i glaset, jag säger godnatt eller god morgon, välj själva :D

PUSS <3


14.40 en torsdag

Hej tillbaka till skolan och de normala rutinerna.

Massa saker som hänt under sommaren, tex. Jag blev myndig ! Lärt känna nya roliga människor, på nyas roliga sätt ;)
Jag har också hört saker som kanske skulle göra mig ledsen men det händer för mycket bra saker nu för att jag ska orka bry mig, och det är bara bra.

Skolan iår kommer inte gå annat än galant, jag har redan kommit in i att vakna på morgonarna och komma iväg i tid. Det hände inte många gånger förra året. Ikväll ska jag jobba, jag jobbar numera som restaurangvärdinna (servitris) på scandic, det är riktigt fint.

Jag, julia, sofia, angelica, tilde, lisa och några till funderar på att boka en resa till Grekland den närmsta veckan. Hade varit så jävla kul att åka bort ett tag. Dessutom skullé vi ju ha så jävla kul när vi väl var där också så klart.

Nu ska jag sova lite innan jag ska åka och jobba, sen på rasten kör jag mitt vanliga race och ringer till Spjuth med planerna för helgen, sånt vill han alltid höra ;)

Natti, <3

RSS 2.0