21/3 - 17:32 , pang i pannan

Mitt huvud gör förbannat ont nu asså. Idag när jag kom  hem från jobbet, en aning kinkig och en hel del aningar trött och skulle bara duscha sen sova. Så hämtar jag en handuk och pang så gick dörren till garderoben sönder, fast bara den hängaren som sitter där uppe. Så det stog typ upp på den där nere, jag säger oj och tänker att såhär kan det inte se ut. Så jag puttar tillbaka den så det ser någorlunda normalt ut sen går jag mot duschen och kommer på att jag fortfarande inte har någon handuk. Jag går tillbaka sliter upp garderoben typ eftersom jag blev trött på mig själv för jag inte kan komma ihåg en så enkel sak. PANG dörren flyger ut och träffar mig i huvudet. Så nu har jag världens fetast bula och ett jävla jack mitt i pannan. Det var tur att sängen stog bakom mig annars hade jag fått en till bula i bakhuvudet :) dumma mig, dumma garberob!

Ikväll ville jag göra något roligt, det blir inget med den saken. Är helt död och hoppas nästan på hjärnskakning så man får lite sympati, nu tycker ju alla detta är kul. Det är inte kul ! Kanske lite men det gör lite ont också :) Så jag ska nog bara ligga i soffan och dega. Skulle vara mycket gott med typ lite cashewnötter eller liknanade. Det är troligt att jag går till vip och inhandlar något sådant ;)

Nu ska jag lipa vidare , :D

<3


6/3 - 11:00

Det händer läskigt mycket nu asso, känns som om man inte ens hinner med hälften xD
Så därför tog jag ledigt idag för att försöka samla mig lite och ta nya tag inför nästa vecka, skit bra :D Plus att jag är sjukt trött kanske för att en viss William pratar alldeles för mycket i sömnen, fast det är kul för han svarar på tilltal :D haha.

Har hur som helst bestämt med Tobbe nu att jag ska gå till honom runt två så ska vi titta på film och tycka synd om mig för att jag är trött och hostar som en jäkla galning :) Jag vill se på Slumdog Millionare den verkar vara bra, alla säger det iallafall.

CLARA KOMMER IMORGON ! Herregud vad jag har saknat den människan och våra dr.Phil snack :D Vi ska fika på George och sen får vi se vad vi hittar på. Det är mycket troligt att vi inte kommer därifrån eftersom vi har 8 mycket händelserika månader att ta igen !

Nästa vecka spanska prov, kommer gå åt helvete men jag ska plugga satan på måndag. Nu tänkte jag gå och lägga mig igen för att sedan gör a mig iordning.

Natti <3


RSS 2.0