hejhejhallå

Förfest i full rulle, väntar bara på människorna? haha

Bongo först möta lite människor, happy hour! Sen blir det amor, dock inget dansande då både jag och Niccolajna kör på mördar skorna ikväll. NAJS.



 Jag måste påpeka att jag inte har herpes utan att det är Julia som har syff :)

Puss kärlek och allt annat tjaffs.


GästbloggarN

hej alla 2 läsare!

blev lite förargad när ja såg att ida inte har uppdaterat på en jävla bra tag. så fick då äran att gästblogga bara för att latmasken själv inte orkar..

sitter med henne i datasalen och är ett stöd när hon pluggar som en häääst.

ida taggar jätte mycket till helgen då vi ska fira, moi! :) ja e så fett jävla uttråkad på att sitta här så ska snart dra ida här ifrån.

hade tyvärr inte så mkt att säga.

ida har :

.. herpes!
hittade en bild på datorn från ett arbete i nian .

tjoo. besök mig på julita.blogg.se

Kärleksförklaringar via FB



OJOJ


<3

Shawty's like a melody in my head
That I can't keep out
Got me singin' like
Na na na na everyday
It's like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay (2x)

Remember the first time we met
You was at the mall wit yo friend
I was scared to approach ya
But then you came closer
Hopin' you would give me a chance

Who would have ever knew
That we would ever be more than friends
We're real worldwide, breakin all the rules
She like a song played again and again

That girl, like somethin off a poster
That girl, is a dime they say
That girl, is a gun to my holster
She's runnin through my mind all day, ay


Iyaz - Replay

För mycket.

När alla skriker och gråter vart tar man vägen?

Trött, trött, trött

Jävla HS. Tro inte så jävla mycket, du är inte så jävla fantastisk som du tror.

Sinnessjuk helg. SA

Go kväll igår, tillbringades med Julia och Alex samt lite mer folk i Bankeryd. Vi hade kollat buss och allt sedan, så sa de att "Vi fixar skjuts, stanna lite längre" . Så det gjorde vi, men skjuts fixades aldrig. Så vi tog morgonbussen klockan 06.03 hem från Bankeryd och mot stan. Alla tre på ett ungefär däckade på bussen, sen åkte vi med ettan och då åkte alex hem, och jag och julia åkte till shell. Där köpte jag en festis, Julia köpte korv och mjölk haha. Vi var hemma klockan sju och då somnade vi.
Sen vaknade vi vid två för att mamma bankade på dörren och skrek "DUSCHA, du kommer väl ihåg vart vi ska idag!?" . Jag dum som ett spån hade planer, och tänker igenom allt som kan tänkas hända idag. Nej det mest oväntade händer, vi ska till Eksjö. Det var jobbigt, men gick upp iaf och gjorde mig iordning. Så åkte jag dit, det var väl roligt antar jag.

Nu sitter jag och tittar på tv, inget roligt men väntar på Supernatural :)

Musik:
Eva Simons - Silly boy
Kesha - Tik Tok
Nickelback - If today was your last day
Busta Ryhmes ft. Estelle - World go round

<3



En hyllning

Meningen är att jag ska sova nu, men som vanligt när man vill sova så kan man inte. Då började jag tänka, alla möjliga saker flög igenom mitt huvud och jag kom på en grej. Jag är korkad.

Min vän Julia aka. Min Dr. Phil, hon kommer alltid med råd.
Råd som egentligen är ganska lätta att följa, dom flesta är "du kommer ångra dig" och liknande. Jag lyssnar och visst så tänker jag på vad hon sagt men jag gör ALDRIG som hon säger. Så nu när jag låg här kom jag att tänka på hur mycket lättare mitt liv hade varit om jag bara hade lyssnat på denna kvinnan. Jag såg två scenarion, nuet och om jag hade gjort som hon sa. Tidsmaskin någon? Jag hade väldigt gärna åkt tillbaka och följt alla hennes förbannade råd :) Oftast när jag berättar vad jag gjorde istället brukar hon ägna någon minut med att förklara att jag är en idiot, och att jag kommer ångra mig. Jag skrattar oftast och tänker inte så mycket på det, sen går det max en dag och jag ångrar allt. Då brukar jag ägna många minuter åt att förklara för mig själv att jag är en idiot.
Hur kommer det sig att jag inte kan följa hennes råd? Är jag för stolt, eller bara dum?
Det är sjukt jobbigt, men jag ska börja nu. Just det pullan, jag ska börja lyssna, och göra som du säger. Funkar det bättre får du helt enkelt sitta fast på mig resten av livet..

Men även när jag gör mina idiotiska handlingar, och vi båda är överens om att jag är en idiot, så vet jag att hon alltid kommer finnas där för att säga "vad var det jag sa" nästa gång också. Tur är väl det, någon gång kanske jag lär mig något :) Jag älskar dig Julia. <3

Julia

Vaccinera sig?

Nu när svininfluensa vaccinet kommit har folk börjat vaccinera sig. Ingen kan väl ha missat alla dessa diskussioner om man ska göra det eller inte. De som blir tvugna att göra det är ju sjukhuspersonalen, jag tycker att man ska få göra som man vill.

Min mor rusade precis in i mitt rum och sa att hon ville att vi skulle vaccinera oss. Fast vi kom överens om i förrgår att var och en skulle få bestämma. Men nu sa hon att alla skulle det. Då tog jag fram 18-år-och-myndig kortet, samt sa att om hon ville att jag skulle göra det så får hon göra det på mig när jag sover. För jag vill inte göra det. För det första HATAR jag sprutor för det andra hör jag mer negativa saker om vaccinet än sjukdomen typ? T.ex. jag kommer inte ihåg det nu men jag vet att jag läste i tidningen om att det var ett land som hade bojkottat vaccinet. Jag tror det var Schweiz, jag är Schweiz.

Nu är det hockey snart, jag hade velat åka och kolla eller åtminstone gå till o'learys men jag orkar faktiskt inte. Så jag ska poppa popcorn och kolla på en film :D



RSS 2.0