27/4 - 09

Måndag, cirkus första måndagen i skolan på fyra veckor. Kändes lite weird men det var ju bara kul egentligen. Helgen var hur kul som helst!

I fredags var vi hos Klara och grillade, pimplade cider och vin och hade allmänt jäkla trevligt :D Sedan åkte vi inåt mot stan och jag, julia och linn hoppade av vid vätterstranden där vi spenderade resten av kvällen med väldigt trevliga människor.

I lördags vaknade jag och Julia hemma hos min far och köpte frukost (panpizza, haha) sen åkte julia till Decha och jag åkte hem. Sen bestämdes det att vi skulle till Eve och grilla och så blev det också. Sen åkte vi till Barnarp, La Cardinale puben ;) Förbannat kul med dans, dricka och roliga människor. Jag vågar nog säga att alla tjejer som jag kom med hade förbannat roligt, och det är bara bra !

Sedan igår så sov jag exakt hela dagen ungefär och var jävligt sliten. Sen smsade jag med Ola och då så bestämde jag mig för att åka och träffa han, Lollo och Alex. Sen ringde Jonny till min stora förvåning men det var ett trevligt samtal som jag behövde :D Tack, haha.

Idag var jag hos tandläkaren, förväntade mig att få sitta och vänta i en halvtimme sen att undersökningen skulle ta runt 40 min. Men de tankarna fick jag ju ge upp totalt. prick kl 15.00 ropade de in mig och jag satte mig i stolen och han slängde in kamera grejen i munnen och sedan slängde han på den där goa banangrejen som jag absolut älskar. Sen sa han , japp då ses vi om ett och ett halvt år. Så klockan 15.14 låste jag upp cykeln och drog mig hemåt, mycket förvånande att jag inte blev överkörd då jag mest åkte och tänkte på banansmaken i munnnen :) fett najs !

Nu ska jag plugga, sen blir det träning. Ha´t <3

11/4

Eftermiddagens på er.

Ni som inte var här i torsdags missade någonting/ingenting , haha ! Jag hade himla trevligt, kan varit folket som var här eller promillen i blodet. Tror lite av bådwe faktiskt, himla trevligt var det iallafall ! Tack allihopa.

Ikväll blir det grillning med Alex hemma hos henne med ett par trevliga människor. Ser mycket fram emot !

Löning om 4 dagar, längtar. Då kan jag börja leva igen, kan inte direkt kalla det liv om jag fortsätter "låna" pengar av far min.

Nu ska jag ut i det vackra vädret igen, Ha't !

<3

8/4

Hejhopp

Ganska regelbunden uppdatering nu, det tycker jag är bra gjort av mig. Kanske mest i brist på saker att göra såhär på lovet när man är sjuk och allt. Idag har jag inte gjort någonting förutom att städa och diska här hos min käre far, sjukligt uttråkad må man vara om man gör det tredje gången denna veckan, ajaj.
Ringde till Spjuth från jobbet och han försöker få med mig på Coustom Motor Show ( rätt stavat? ) Men det blir inget med det då en biljett kostar två hundra kronor, och de pengarna är det lika troligt att jag skulle få ihop som att något otroligt skulle hända, ( kom inte på vad ! Fan ) 

I helgen blir det jobb på Lördag och Söndag men eftersom det är lovets nästan sista dagar så lär ju inte det hålla mig hemma. Det blir nog också till att packa väskorna igen och åka till mor. Även att jag älskar att bo här så klarar man det bara en viss tid då det är trångt och jag tror att min mamma låter min frånvaro gå ut över Jossan och Hasse, vilket inte alls är bra. Men vi får se, blir i vilket fall en "släktmiddag" på fredag, hon ville jag skulle komma hem efter den men det orkar jag inte. Som tidigast på måndag isåfall om det går smärtfritt igenom fredagen. 

Nu ska jag sova, får se vad som hittas på imorgon kväll. Är ett stort frågetecken just nu men något blir det. 

 Hörs senare eller liknande, <3 

5/4

God eftermiddag.
Segis dag idag efter en trött kväll igår. Först gick jag hem till Oliwer som bor cirkus 300 m ärifrån, smidigt och bra. Då var Ralle där också och det var roligt för han har varit i Thailand i två veckor och han var jätte brun och jag blev jätte avundsjuk :) Sen åkte Ralle hem och skulle äta då ringde Johannes till Oliwer och frågade om vi ville med på fest. jamen självklart sa han då. Så hämtade han oss så bärde det av till Hovslätt och där var vi kanske i bara två timmar sen höll jag  på att somna, och oliwer var också trött så Johannes skjutsade oss till Mcdonalds och sen gick vi därifrån hem till Oliwer och kollade på Jarhead, sen gick jag hem vid halv 1 och sov lite. Sen vaknade jag av att jossan kom. Så pratade hon och jag lite, sen gick vi och la oss.
Idag då så har jag inget på programmet förutom att gå förbi morsans en sväng och hämta lite mer kläder. Får se om jag stannar och pratar lite med henne också, lär ju inte få gå därifrån annars (eller?) . HAHA

Ikväll blire hockey med Alex och Oliwer, niiice :D

Hörs sen eller liknande. <3

1/4

April April härliga April :D
Jag hoppas alla har varit ute idag och kännt på det otroligt goa vädret !

Jag vet att det var längesen jag skrev men nu gör jag det, :) Igår var jag i skolan sen åkte jag hem så kom Julia så gick vi runt lite och pratade skit som vanligt ;) Sen åkte jag med henne till råslätt. Så kom Jonny, Linn och William och hämtade mig så åkte vi till Ulricehamn (?) haha. Där chippade de Jonnys bil, vilket jag inte har en aning om vad det är men det gick fortare hem än dit iallafall ;) Jag och Linn var inte så värstans intresserade, vi pratade och höll oss ifrån bilämnet.

Idag vaknade jag upp hos William och åkte till skolan då hade vi novellsemniarie. Förväntade mig värsta utfrågningen om boken Kalocain av Karin Boye men jag fick den enklaste och kortaste frågan av alla. Då blev jag glad, mest eftersom jag inte läst boken och för att jag var trött ;)
Sedan hade vi öfa dirr efter och eftersom det ungefär är den skönaste lektionen av alla så satt vi mest och gjorde ingenting. Känns det som iallafall fast egentligen ligger vi efter som bara den ;) haha.

Ikväll första final matchen i hockeyn, och jag ska jobba! Hur surt är inte det på en skala. Det gillar jag inte usch, nej.
Imorgon så är det Tordag och en mycket bra dag, men jag ska hinna med rätt mycket. Måste till banken, sen måste jag skaffa busskort, sen ska jag ringa syster och se om hon vill träffas. Vi får ju inte glömma bort varandra nu :) Sen ska jag även fixa kläder inför helgen för då blir det träningsläger någonstans i landet, kommer dock inte ihåg vart.

Lov nästa vecka! Så jäkla skönt, men inget slappande. Jag har minsann sett till så att jag får jobba lite också. Men sen blir det till att umgås med vänner och allt vad det innebär ;D

Får även passa på och tacka för lördagskvällen, först hos alex och kolla på hockeyn. Sen vidare till Josef på fest, vilket kasnke inte blev så lyckad. Men mestadels var det kul :D
 Syster. <3

CHAO.

RSS 2.0