Fridens

God eftermiddag allesammans. Detta har inte varit den händelserikaste av dagar, men en väldigt bra dag. Vaknade vid halv nio, duschade och åkte till skolan. Insåg på bussen att detta inte skulle bli en vanlig skoldag. Utan detta skulle vara dagen då många fattade stora beslut om sin framtid. Den otroligt efterlängtade SYO-dagen. Jag har inte den blekaste aning om vad syo står för men jag är säker på att det är helt ointressant fakta.

Jag var i skolan i exakt två timmar (+- några minuter) sen åkte jag hem för att påbörja mitt arbeta angående den immateriella äganderätten, ytterst ointressant även detta. Samtidigt som jag får lama sms från min chef angående jobb i veckan och helgen, vilket får mig att tro att hon kanske är lite på sniskan? Hon brukar vara väldigt proffisionell av sig annars, men inte idag icke.
När jag är färdig med detta här så ska jag äta, funderar på om jag ska laga mat eller inte och vara hungrig fram till jobbet, svårt beslut.

Som många märkt är snön fortfarande kvar, med tillökning. Det är ruskigt jobbigt, men bland alla grupper på FB så hittade jag en som hette "Vi som har märkt att snön inte försvinner även om man klagar". Jag klagar på snön så fort jag stiger utanför dörren med forhoppningar om världens regnstorm som ska fösa undan allting. När jag kommer mot mitt hus på dagarna dras min blick alltid till taket över vår balkong. Det hänger snö säkert en meter rakt ut i luften. Detta tyckte jag var ett extremt coolt fenomen.. Men nu när jag sitter här i vardagsrummet och tittar ut, så ser jag värsta lavinen från taket. Detta gjorde mig ledsen och glad samtidigt. Ledsen för att vad ska jag nu kolla på när jag kommer gående? Glad för att detta kanske är början på tö? Ledsen igen för jag vet att det är omöjligt så länge det är minusgrader :)

<3

God morgon

Nästa vecka kommer bli ett helvete om man fortsätter vakna och sova såhär :) Nu ska jag ligga och sträcka mig en stund sen är det duschen och a6 med Jullan som gäller. Det är alltid trevligt :) 


Musik
Birdman - Bossy
Kent - Töntarna
Maskinen - Pengar
Placebo - I Know
Jay Sean - Stolen


<3

Seg lördag.

Jag och Julia vaknade klockan ca 16.00 helt halvt medvetslösa i min säng. Trötta och hungriga steg vi upp och gick och åt på Chili Thai (gott) Där gick vi igenom allt från fredagskvällen, vilket var ganska mycket. Det mesta helt hysteriskt roligt, det andra både sorgligt och patetiskt. Sen pratade vi även väder och bubblorna i pepsin.

Just nu är jag sjukt trött och bara vill sova, men ibland vill sig ju inte det heller. Då får man roa sig med annat. Jag tex. Taggar sönder inför att se Shutter Island imorgon med min kära syster. Har sett fram emot detta sen vi bokade (i typ torsdags)

Men iallafall, allmänt konstig helg än så länge. Får se om den normaliserar sig imorgon. Knappast.

Har några fina bilder som jag skulle vilja dela med mig av från helgen men det får jag inte för de medverkande :)

<3

What.

What the fuck är det som händer!? Världen är upp och ner, fiskar på land och det skulle lika gärna kunna vara lika varmt som i jordens mitt, för just nu känns det som jag dött och hamnat i helvetet. Allt är helt och hållet åt fan. Jag har ingen aning om vad som ska göras. Just nu ska jag hålla mig undan tills det värsta är över, sedan kommer jag tillbaka. Jag har ingen koll, hatar denna känslan. DAMN IT.

Nu ska jag åka och jobba, min fristad. Sen ska jag försöka att inte köra av vägen i detta förbannade väder. Woho rimm. Jag är sjukt otaggad på att göra något ikväll, jag vill bara ligga hemma och våndas och vänta ut stormen. Jag behöver en klippa, en som vet varför allt började och när allt slutar. Men min klippa är just nu i Wisconsin, jag brukade berätta allt för min kära skåne Clara. Hon brukade inte dömma (alltid) men som hon brukar säga så kan det hända att jag råkar ut för sådana saker som gör att hon antingen måste lägga världens fetaste kommentar eller helt enkelt bara himla med ögonen och as garva. Det saknar jag, haha.

Får se om vi ses ute ikväll, annars vet ni vad jag gör.
<3

När jag var liten..


Så drömde jag att jag kunde flyga. Alla var avundsjuka på mig, men jag kunde inte hjälpa det. Alla ville att jag skulle lära dom, men jag visste inte hur jag gjorde. Jag bara flög, inte för att folk tyckte det var coolt utan för att jag kunde. Nu ungefär tio år senare kan jag fortfarande inte flyga, men jag kan fortfarande drömma :)


fredagar är den bästa av dagar

Just denna fredagen slår ju allt också, nu har man lov och det är aldrig fel!

Jag har börjat ogilla min telefon, jag har haft den i snart tre veckor och jag bara tappar den hela tiden. Den är jätte hal, och knappar känns jobbigt. Jag saknar min dumma touch telefon.
Igår lagade jag och pappa tacos, jävligt gott må jag säga. Dessutom åkte jag och handlade, solo! Jag tycker det är skit kul :D Däremot hatar jag när jag ställer in kassarna och kör och när jag är framme ligger allt huller om buller. Ackack, så kan det vara.
Ikväll blir det utgång med Alex min sköna. Vi kör bigbongo ikväll ju :D Fint som attan. Imorgon ska jag följa med som smakråd till far som ska köpa ny klocka. Sen blir det lugnt på kvällen och tagga jobb på söndagen. Sen börjar lovet. Kunde verkligen inte kommit vid ett bättre tillfälle, i like.

Jag har börjat få såna här flashbacks hela tiden, jag kan komma ihåg saker som jag aldrig ens lagt märke till innan. Det känns lite läskigt och jag fattar inte varför. Inte för att jag går runt med minnesluckor hela tiden utan just för att vissa sqker tycker man är värda att lägga på minnet medans andra sållas bort. Men nu har de bortsållade minnena kommit tillbaka. Det känns sådär.

Musik

Jaicko Lawrence - Oh yeah
Cheryl Cole - Fight for this love
3OH!3 - Starstrukk
Pitbull ft. Akon - Shut it down
David Rush - Shooting star
Alexandra Burke - Bad boys (ÄLSKAR)


Typiskt.

Ja, typiskt. Nu ska jag ligga här med fetaste ångesten och skämmas.


Komplikationer

Det är komplicerat, jag vet inte?


Från helgen!

Har bilder och rolig info om helgen. Men ni får bara se bilderna :D För det är för mycket att skriva och jag måste göra ett psykologiarbete på tre sidor tills imorgon :( Sen vill jag hinna träna ikväll!

Nu bilder, tjoho!


Louise, Jimmy och Jag - Min kamera är inte den bästa.


HAHAH ja. Victor och Josef.


Nu har jag tittat igenom bilderna och det är nog alla ni får se. Jag blir så sur att man ska vara så skakig på handen när man är ute, annars hade det varit fint ju :) Nu önska mig lycka till med pluggandet så jag kan komma ut ur denna helveteslägenheten.

<3

RSS 2.0