Hemmaa

Äntligen! Det var otroligt kul med Göteborg ju, men det bästa är ju att åka hem igen.

Jag har handlat upp betydligt mer än hälften av mina pengar, men jag hade fortfarande råd med att betala nyårs drickat. Så allt är färdigt, har klänningen, skorna och nu då dricka :) Väldigt bra.

Det var meningen att jag skulle ta kort på allt, men ärligt talat orkade jag inte det. Så jag hängde in det i garderpben och la mig i sängen istället :)
Nu ska jag äta sen sova, efter att ha kört bil sammanlagt i ca 5 timmar så har jag gjort mig förtjänt av det :)

Hejdå! <3

Julrea

Idag ska jag och Alex gå på staden och köpa upp alla våra välförtjänta julklappspengar :D Det är så roligt, det enda med denna dumma högtiden som är roligt. Sen ska vi till a6 också, så för att istället åka ner olika dagar så kör vi allt på en dag, för vi orkar det :) Vi är stenhårda och jag ska inte ha ett öre kvar. För då har man inte gjort det rätt.

Igår var vi i Julias stuga, jag, Julia, Lisa och Emma. Vi hade trevligt, spelade geni ochnågot annat spel som Emma hade med sig :) De drack och jag var körduglig. Det blev lite knepigt ju längre tiden gick och mer skratt också. Shiet kul.

Nu ska jag börja göra mig iordning. 10.26 - har inte varit uppe såhär tidigt på as länge,

<3


Varning

Alkohol i stora mängder kan medverka till atombomds-sprängnings-liknande effekt i huvudet.


Jul

Hej allihopa, hoppas ni har haft en bra julafton :D
Min har varit exakt som förra året typ. Jobb på morgon/förmiddag sen stressa hem och göra sig iordning sen till kusinerna. Nyss hemkommen och ska krypa till kojs för imorgon blir det även då jobb :) Sen på kvällen blir det rajtan tajtan, har ju ett födelsedagsbarn i vänkretsen, eller rättare sagt två. Men jag kan ju inte hinna med allt.

Fick inte så många julklappar då jag mest önskat mig pengar. Men min mor som försöker, hon vet inte att man köper inte kläder i present. Jag har sagt till henne hundra gånger, presentkort/pengar eller inget alls. Jag hatar att se hennes besvikna min när jag frågar om hon sparat kvittot :(

Alla taggar vi morgondagen, nu måste jag sova :D

Natti <3

Helgens citat: Julia

"Han följer mig vart jag än går på internet"

Fyllesnack om pojkar, Julia har speciellt påtrtyckande pojkar.


17.26

Real Housewives of New Jersey är BÄST


Utgång på Ingång

Har sett fram emot denna helgen jävligt länge. Inget ska få sabba detta, jag ska ha roligt och inget drama :D
Jag har en utstuderad outfit, hårfix och smink. Dricka är fíxta såsom sällskapet. Just nu känns det som om inget kan gå fel :D Underbart.

Som jag redan skrivit så kommer min skåning idag som ska sleepa hos mig till på söndag. Ikväll ska vi röja på stan och imorgon agera chaufförer. Vi kommer ha kul, har inte setts sen hon tog studenten i juni. Saknat henne :D

Nu ska jag bada, sen sola och fixa småstuff. Dunka musik och bara njuta :D


Hoppas alla får en lika trevlig kväll som jag har planerat !

This time I´ll be bulletproof

Been there done that messed around
I'm having fun don't put me down
I'll never let you sweep me off my feet
I won't let you in again
The messages I tried to send
My information's just not going in
 
Burning bridges shore to shore
I break away from something more
I'm not turned on to love
Until it's cheap
 
Been there done that messed around
I'm having fun don't put me down
I'll never let you sweep me off my feet
 
This time baby
I'll be bulletproof
This time baby
I'll be bulletproof


Paranormal Activity

Jag skulle vilja avråda folk från att se denna filmen. Speciellt om man inte tror på spöken.

Folk som känner mig vet att jag inte tycker att det finns något löjligare än skräckfilmer, jag har ett STORT problem med spöken, brunnar, monster och whatever. Min vanligaste reaktion är oftast att jag asgarvar åt allt i filmen som är så patetiskt :)

Men denna filmen var annorlunda. Först tryckte Julia i mig att det var en sann historia, jag trodde henne och jar vet inte varför. Kanske för att hon så jätte gärna ville se den. Hursomhelst betalade vi och var på väg upp för trappen.
Då brister Jossan ut - Jag har tre sexor på biljetten!
Alla vet ju att 666 är djävulens nummer. På Josephines biljett stod det Salong 6, Rad 6 Stolsnr 60.

Vi gick iallafall in i biosalen trots Julia tyckte att vi skulle byta. När vi kommer in dit och reklamen starter märker vi att vi är ensamma i den förbannade salen. Det var inte läskigt till en början, det var nästan roligt. Att vi skrämt upp oss själva så pass :D
Sen började det,och jag blev skrämd som faan. Det var inga sådana typiska skräckfilms grejer, det började med skuggor, ljud, fotsteg och smällar. Sen helt plötsligt drog den ur henne ur sängen och släpade henne över golvet utan att man såg han. Medans hon ligger och skriker. Det kändes så in i helvetes äkta. FYFAN, på vägen hem sen sa jag åt Jossan att bränna upp sin biljett. Jag gjorde det också för säkerhetsskull. Julia sparade sin och Ettan blöev besatt och betedde sig underligt ;)

Jossan sov iallafll här inne inatt och vi låg och kollade på Speed Racer o två timmar, så vi har inte sovit så mycket. För Jossan drömde mardrömmar och jag sov som en stock. Så jag var visst inte så rädd efter den  filmen, tack Speer Racer.

Nu skola :D

00.00 - Önska

Jag tror inte på sådant.

Lång dag i skolan idag, men det var roligt. Var pigg och alert och hade sovit hela natten, det är en bedrift i sig.
Just nu ligger jag och kollar på CSI, innan dess var jag i/på (?) Smedjehov och kollade på hockey. Dalen vs. Skillingaryd minsann. Jag tror dalen vann, när vi åkte därifrån i slutet av andra så stod det 5-0. Jag var där med Jimmy, Lollo och Tummen. Vi hade roligt, men Jimmy är dum, Tummen också :)

Imorgon ingen skola, för att vi har bara filosofi och folk ska bara redovisa och det har jag redan gjort. Så soova.

På fredag kommer Clara! Då ska hon och jag ut :) Ser ut som det blir ett trevligt tjejgäng som ska ut, det är najs. Sen på lördagen så ska Hans firas stort , man fyller ju liksom bara 50 en gång i livet.. Hm precis som alla födelsedagar. Då ska Clara och jag vara chaufförer åt alla de äldre. Mor har däremot sagt att jag får ta betalt och behålla pengarna, vilket kom helt oväntat.

Nu pratar jag med Petra på msn, vi har väldigt konstiga, egendomliga och rentutav skumma konversationer ibland. Hade jag varit folk hade jag trott att det var något fel på oss :) Men det är så det ska va! Just nu pratar vi om Petras fina jacka, och nya mascara. Kallar henne raring och skriver haha med stora bokstäver ifall det inte uppfattas som att det är roligt. Vi ska tydligen även boxa någon som heter Peter, han ogillar Petras kärlek till pulkor. Men det gör jag också? Vem kan älska en pulka? Dom är fula och fula. Men jag är en bra vän så jag stöttar. Men hon får aldrig med mig på en pulka bara så hon vet :)


NATTI! <3

Tips

Bara för att denna sidan fick mig att skratta mer än vad jag gjort på väldigt länge  
->
http://www.nattensmess.se/


- Kan du berätta om fortet bakom dig?

På fredag ska jag, Julia, Petra, Sanna och en ännu inte anmäld person åka till Ullared :D Ser väldigt mycket fram emot. Roadtrip med mig som förare ofc, sen ska även några från Petras klass dit, så det är våra lunchkompisar :) hahah. Jag och flickorna kommer ha väldigt roligt, och göra sådana klipp som är värt att visas på televisionen, WO.

Just nu sitter jag och studerar astronomi, man vill ju trots att det är så tråkigt ta studenten ;) Imorgon prov först i filosofi senare på dagen i astronomi. På något konstigt sätt känner jag mig säkrare på filosofin, vilket är konstigt eftersom jag inte ens kollat igenom det som vi har prov på :( Men det hinner jag innan jag somnar!

I lördags firade vi Julia, drama drama drama. Alla verkar lite lättretliga och bittra nu. Kanske beror på årstiden? Hoppas det för ni vet ju vad man säger om bittra människor..

Bilder kommer senare.

Nya låtar i mina hörlurar:

Justin Bieber - One time
Cesca - I did it again
Jay Sean - Do you remember



Hejdå :D


RSS 2.0