Nu bär det av!

Nu åker jag, och jag kommer tillbaka om en vecka :D

Hörs sen ! Hej med er :)

030909 - 16:36

Hejsan, nu är jag hemma för första riktiga gången idag. Skööönt, ska dock redan åka och jobba snart men jag ser inte fram emot det. I detta vädret hade jag velat bara ligga inne och mysa med film och min älskade chokladmjölk.

Idag har vi provat studentmössor, det gick alldeles utmärkt. Jag älskar min mössa! Så söt är den och jag kommer gilla den ännu mer för att jag betalar för den :D Det var meningen att jag skulle ta bilder men det glömde jag helt och hållet bort när jag var helt uppe i mössan/accessoarer och annat roligt. Blir dock inte lika kul när räkningen kommer, usch.

JAG VILL INTE JOBBA, kan ingen åka och göra det istället för mig?

Nej nu ska jag lösa lite pengar till telefonräkningen, men eftersom jag tydligen inte får studiebidraget som jag räknat med får jag låna lite pengar från mitt sparkonto. Vilket suger för det är mina Ayia Napa pengar :)

Hej med er.


Borta bra men sängen bäst

Jag älskar min säng.

Nu kom jag hem, snabbt och säkert. Eller snabbt vet jag inte gick otroligt långsamt enligt mig egentligen, men talesättet är väl så. Snabbt och säkert?

Jag tänkte visa någon bild från ikväll :D Men först ska jag berätta. Jag gick ner mot stan, bongo faktiskt. Där mötte jag Fanny, Emelie och Sanna. Sen kom Louise och Klara. Vi satt där från 8 till ungefär halv 10.

 visst är dom väl soeta :D <3


Sen gick vi ( Jag, Klara och Louise ) till Sir Simon's där jag för första gången fick träffa Louises pojkvän Erik. BIG MOMENT. Sen kom Petra och gänget och jag följde med dem till centrum.

 Vi hade gööör roligt :D

Vi satt mest och skrattade åt ungefär 7 personer som tydligen allihopa fått sin 40års kris på samma dag. De stod och dansade så vackert till Magnus Uggla och vi satt och sjöng och skrattade åt dom. Redigt kul :)

Men tillbaka till allvaret, imorgon skola klockan 8 slutar dock 11. Fast vi har studentmöss utprovning 14.30. Men eftersom Louise bor precis jämte skolan tänker jag inte gå hem. Utan vi ska gå till McDonken där Sanna jobbar och vi ska få gratis mat sen ska vi hem till Louise och käka som aldrig förr. Sen sova :D As najs.

Men nu måste jag sova, mina ögonlock vill inte som mitt huvud. Utan dom stängs lite när de känner för det :)

NATTI. <3


Nästanpackklar

Nu har jag börjat småpacka lite, har inte jätte mycket kvar men lite smågrejer sen kommer man alltid på liet som man glömt osv.

 
Först lite smått kaos.



Sen fick jag minsann hyffsad ordning på det!

Imorgon ska jag gräva fram fler skor och någon mer klänning som jag vet att jag har någonstans.

Nu ska jag göra mig iordning lite för att sen möta Petra på Ladan ( HAHAHAH ) Sen blire O'learys! Seg skoldag kommer det bli imorgon iallafall, usch.

Hej med er.


020909

                    Petra fyller ju år idag också, den stora siffran 18. Grattis :D
                           Så de ska ut idag, jag ska bara följa med en stund och träffa folk. 
                                         Många som skulle ut idag ju, till o'learys ska jag troligen då. Blir roligt :D
               <- PEETRAAH (puck) 

Var på körskolan innan, han är ju för rolig som jag kör med alltså. Innan denna lektion sa han att det var den sista sen idag snackade han helt obekymrat på om att vi skulle boka två till sen boka uppkörning och teorin. Jag hänger inte med :( Sen gjorde jag världens tabbe också och sa att jag kunde köra nästa måndag fast jag inte kommer hem förän 03.00 på morgonen till tisdagen. Vilket jag måste ringa och berätta, sjukt pinsamt.

Ikväll börjas det också förberedas med pengar och packning, det bästa med att resa någonstans är fan att packa :D haha. Lägga fram alla sommarkläder & skor och sedan matcha, syna och packa ner. AS KUL :D Jag ska lägga upp lite bilder sen hur det ser ut när jag packar, värsta cirkusen :)

Sen också ladda med ny musik, se om jag vill ha med mig någon bok på planet eller tidning.
Sen mååååste jag gå och köpa handsprit imorgon annars kommer jag ha panik där nere varenda dag..
Växla lite pengar imorgon så har man det gjort, sen köpa lite småprylar.

Nu ska jag förbereda mig för kvällen, frågan är om jag kanske ska packa imorgon. Jaja jag får se vad jag hinner med. Hejdå med er


Onsdag 11.50

Hej allihopa ! Nyss hemkommen från första riktiga skoldagen på en vecka typ. Det var inte så roligt men jag är glad att jag orkade hade blivit jobbigt att vara sjuk så länge, sen åka bort en vecka till.

Nu klockan halv 1 så ska jag gå på min sista körlektion sen har jag bara halkbanan, teorin och uppkörningen kvar ju ! Najs.

Inatt sov jag inte mindre än 12 timmar, starkt gjort av en som normalt sover 6. Jag hade ordentligt med energi när jag vaknade :)
Det är storm här i Jönköping idag, blåser något så in i helskotta. Tog ett jäkla tag cykla hem över bron där det blåste som värst.

Jag blir galen! Just som jag sitter här och skriver är det någon galning i lägenheten under som håller på och borrar. Vad det än är han borrar så verkar det inte kunna ta slut. Det är alltid något med detta förbannade huset, antingen borrning, eller så drar de om sladdar och så är elen borta, eller vattnet. Hela detta huset behöves göras om helt och hållet och jag önskar de kunde göra det på en dag, och att jag inte är hemma den dagen.

Nu måste jag gå om jag ska hinna till BA, :D hejdå på er.

5 DAGAR KVAR.

Riktig chokladmjölk

Jag tänkte testa att gå till skolan idag, idiotiskt.
Vilken än en gång bevisar att jag ska lita på min magkänsla och inte på min mor.


Direkt när jag kom hem såg jag att vi hade Oboy vilket är min gudadryck när jag är sjuk. Men jag var grymt sugen på sådan chokladmjölk som min mormor alltid gör, "riktig choklad" Jag tycker att det borde vara allmänbildat att man ska kunna göra det, men tydligen är det inte det. Därför kommer lite instruktioner nu :D

Du behöver:

Kakao
Mjölk
Socker

Såhär gör man:

Först mät upp mjök i en mugg, så många muggar du vill ha.
Sedan häller du i mjölken i en kastrull och sätter på plattan på högsta.
En mugg mjök ska man ha 2-3 tsk kakao. Så man får räkna lite om man ska ha fler.
Sedan häller man i 1 tsk socker, sen är det viktigt att man rör om hela tiden.
Annars bränns mjölken fast i kastrullen.
Hur länge den ska stå på beror på hur varm man vill ha den, jag brukar känna med fingret.
Men glöm inte att tvätta händerna då! Annars kan man gå efter när det börjar ryka från kastrullen.
Sen har man varm god riktig chokladmjölk som är så gott.


Paradiso Girls - Patron Tequila (ft. Lil' Jon) / En låt som jag kommer spela hela veckan på Cypern :D

Jag ska glo på en film nu , sen ska jag försöka sova lite. Har sovit otroligt dåligt inatt, hostat som en idiot har jag :)

Hejdå på er.

 

 


RSS 2.0