Fresh Start

Ny lägenhet, nya möjligheter. Allt känns likadant förutom att jag har sjukligt svårt att sova här tydligen. I den gamla sov jag hela tiden, här känns det bara konstigt. Jag trivs men det är skumt. Hum,

Nu skulle jag göra skolarbete men jag orkar inte det, så jag ska laga mat och sen kolla film eller något. För sedan är det tvättdag och fixa garderoben-dag. Det är kul, men jag visste inte att jag hade så mycket kläder och så lite galgar. Så jag har skickat Hans till a6 för att inhandla några sådana + en hylla för skor :D Niiice.

Nej, nu mat

Musik

Eenie Meenie - Sean Kingston, Justin Bieber
So happy I could die - Lady Gaga
Dear Maria, count me in - All time low ( STOOOR favorit )
Reverse cowgirl - T-pain
Your love is my drug - Ke$ha

<3


Galenskap!

Mitt rum är helt galet, min hals är helt galen, mamma har blivit galen men ändå känns allt galet bra :D

Just nu är det 3 dagar kvar tills hela flytt tåget går och vi ska ut ur denna lägenheten, det har varit en lång väntan men ÄNTLIGEN. Därför ser mitt rum ut som s k i t. Det är kartonger överallt, tomt i fönstret, ingenting i min garderob eller byrå. Lever just nu i mina kartonger, mysigt :)

Dessutom hostar jag som attan, det gör ont och jobbigt att bara vara mig i allmänhet :) kanske borde ta det lugnt med träningen, men jag är rädd om jag slackar lite så kanske jag inte kommer igång igen och det vore ju för hemskt!

Mamma har blivit "flyttgalen" under alla 4 gånger som vi har flyttat med mor så kommer det dagar eller några veckor som hon totalt flippar ur och tycker att ingenting är rätt, ingenting fungerar och allt är alla andras fel. Jag visste att detta skulle komma, hon bara valde fel vecka. Så det har varit mycket käftande fram och tillbaka, men det börjar lugna sig nu och det är bra för det är jobbigt för mig att påpeka för henne att hon har fel när jag knappt kan prata :D Men fred är bra att ha.

Nu ska jag steka kött och göra potatis, aldrig lagat en sådan måltid men någon gång ska väl vara den första.

<3

Grattis!

Grattis lillasyster på 17års dagen!



Tisdagar är usch

Vaknade upp idag på morgonen med äcklig huvudvärk och mådde inte alls bra. Så jag stannade hemma och jag mår inte bättre nu heller, detta suger!

Positivt är att syster fyller år imorgon, 17år, hon är en stor flicka nu :) Så vi ska på födelsedagsmiddag ikväll, just nu dock så är jag inte så jätte pigg på det. Men blir det inte ikväll kan jag inte eftersom jag jobbar imorgon och på torsdag är det studera kväll. Så det är bara bita ihop och sitta och vara trevlig, sjunga, kanske alkohol (?) haha. Nu ska jag äta lite sen får jag stå mig fram till ikväll, älska att äta frukost på eftermiddagen.

<3

Lördag, sköen

Lördag betyder att min helg är slut, klockan är snart ett och jag börjar jobba om fyra timmar fram till elva ikväll så ska jag även jobba imorgon bitti också, suurt.

Så farlig som jag tyckte min ångest borde vara idag är inte ens i närheten. Jag mår kanon om man räknar bort den otroliga huvudvärken. Men jag hade inte väntat mig annat och jag klagar definitivt inte :D Haha.
Nu ska jag försöka somna om så jag orkar med hela kvällen. ¨
<3

Jaha

fan fan fan. Lär ångra denna kvällen i många veckor framöver, SATAN PERKILE OCKSÅ!

SINNES!!

Jag vet inte om jag lackar på riktigt eller om det bara är alkoholen som tänker. Men i mitt huvud rör sig de mest konstiga tankar och jag har väldigt svårt att koncentrera mig, FAN.

Ikväll har iallafall varit en bra kväll så långt jag kan minnas :D Vi dansade, drack och skämde ut oss precis så som det ska vara. Helt underbaun. Just nu ligger jag i min säng helt slut körd. Kommer troligen vakna med värsta ångesten imorgon, må skit dåligt och ha en dans träningsvärk som heter duga. Så ni vet det tjejer, vill ni dansa ordentligt ska ni dansa med Victor Hultberg. Hahaha vi ägde dansgolvet ikväll :D Nu ska jag försöka sova, det luktar tacos i hela lägenheten, det blir god frukost imorgon. MUMS.

<3

Musik

Musik jag kommer lyssna och sjunga till ikväll innan jag går ut ! :D

Ke$ha - Blah blah blah
Cobra Starship - Good girls go bad
Rihanna - Rude boy
Trey Songz - Say aah
Jason Derulo - In my head ( STOOOR favorit just nu!)
Kevin Rudolf - I made it
Justin Bieber - Baby
Ludacris - How low
Kick - Jag tar dig (om jag vill ha dig)

Sen kommer säkert några gamla klassiker spelas, tex. Magnus Uggla som är en stod favorit efter lite alkohol :D

100dagar!

Nu är det 100 dagar kvar tills man tar på sig den vita mössan och rusar ut full ur skolan till en go fjortislåt. LÄNGTAR!

Detta ska självklart firas, ikväll blir det centrum för hela slanten (bokstavligt talat) Det kommer bli en dyr kväll. Tur att förfest drickat redan är avklarat! Mor är inte glad på mig, hon tror att jag är ensam om att fira detta :) Och hon kan för allt i världen inte förstå varför ungdomar vill festa på en torsdag, det svarade jag med ännu en fråga "Nämn en dag som ungdomar inte vill festa?"

Ikväll ska jag och Alex först röja antingen hemma hos mig eller Jonny sen ska vi in till stan hyffsat tidigt för att dra igång kvällen på riktigt :D Förhoppningsvis så ska även Mikaela och Millisen vara med och föra :)

Nu ska jag sova en stund för att sedan börja göra mig iordning och dra bort till pappsen där förfesten äger rum om inte annat ;) Fint som FAN. God eftermiddag med er. <3


1a mars.

Den första mars så skulle man hälla varm vatten på snön. Istället föll det ner från himlen helt nytt fruset vatten, väldigt roligt.

Denna helgen har varit riktigt spännande och jag har haft väldigt roligt, förutom att jag har sovit mycket. Men tiden jag har varit vaken har varit FANtastisk, typ.
Idag har jag och lillasyster hjälpt till i den nya lägenheten, som vi btw fick nycklarna till idag!
En väldigt bra dag, jag har massa bilder på mitt rum och annat i lägenheten.


Syster diggar snedväggarna


Övervåning som jag och syster kommer leva på.


Mitt rum, längtar till att få se WIC (walk in closet) Ska få Hasse att bygga en när jag flyttar hemifrån också! haha

Allt för idag, trött som satan och ska upp tidigt och har en lång dag. Först skola till fem, sen tänkte jag hinna med träning och skolarbete sen ska jag tydligen bära kartonger också. Varje flickas drömtisdag.
CIAO <3

RSS 2.0