29/1

Snart slut på januari, SKÖNT !

Go dag i skolan idag, hade matte och det flöt faktiskt på ganska bra. Sen hade vi engelska och jag och louise slet med vårat arbete ;) Sen hade jag spanska och jag,ralle och annapanna var jätte duktiga. Vi fick också tillbaka två läxförhör, VG ;D as bra.
Sen svenska då ville hon bara ha in Candide frågorna, och jag som inte ens läst boken, baaah.
 Men det ska inte vara inne föränns imorgon. Men jag ska även jobba ikväll så jag får nog ta lite av min sovtid för att svara på frågorna :)

Imorgon innan skolan ska jag och Petrus åka och sola, guwd så trevligt. Sen ska vi till skolan och vara duktiga på företagsekonomin och idrotten och louises nya favoritämne ÖFA (Övnings Företag) haha. Sen på kvällen ska jag och petra färga håret här hemma sen ska louise, alex och kanske även klara komma hit så ska vi umgås och ha trevligt :D

Sen lördag så ska jag jobba kl 06 - 12, lyckat ;)

Himla bra med studiebidrag imorgon, behöver lite cash just nu :)


Vi hörs, Peace, love and sooooul <3


Timmarna efteråt

Gomorron , nu är jag hemma tidig hemgång och jag vet inte varför? Men det kändes som om allt bara drog mot sitt slut så vi fick skjuts hem av Erik. Sen åkte jag och Petra och åt på Max, ingen av oss var jätte hungrig eftersom vi ätit Pitta och en massa annat gott hos Sussi :D

Vi dansade även kolo, förbannat roligt. Sen tröttnar man lite när det är samma takt och sak hela tiden men fortfarande roligt dock :)

Jag vill tacka, Louise och Petra mina kära kära vänner som jag älskar mycket som b.la gjorde detta till en super bra kväll. Och så får man tacka för hjälpen ;)

Peeace, love and soooul <3


Sussis Fest

GRATTIS SUZANA !

Ikväll blire födelsedagsparty för hela slanten ! Just nu är Louise på väg hit och sen möter vi Petra på bussen. Ikväll kommer bli så jävlaa braaa :D

Peace, love and soooooul <3

22/1 - 13:45

Morrn, morrn. Vaknade för cirkus en timme sedan och har gjort mig iordning och allt nu för skolan, kulkul. Hade läängsta sovmorgonen idag för jag hade inget språk (Y) as gott.

I måndags på träning gjorde jag något med min fot så jag fick åka till sjukhuset och röntga, fick sitta där uppe i fyra fucking timmar! Mamma orkade inte så hon åkte hem (schysst haha) Men de sa att det inte var så farligt bara att hur jag får det att läka så det inte blir fel. Så i tisadags gick jag till en sjukgymnast och vi tränade foten lite sen fick jag massa papper och lite smärtstillande ;) mohaha. Jaja sen var det skola med då, de ville jag skulle ha krykor och det lät som en bra idé. Men när jag kom till skolan så hade alla dom utan jag :( haha. Sen glömde jag bort dom och gick till en lektion och när jag kom hem så visste jag inte längre vart dom var :) Vilket sög eftersom dom hade varit bra att ha.
Men nu känns foten bra och jag tänkte till och med testa den på en runda runt munksjön ikväll :D

Bio igårkväll, Benjamin Button´s otroliga liv. Himla bra, grät en liten skvätt :)

Nu ska jag åka till skolan snart, ska äntligen lämna in svenska arbetet som skulle varit inne för x antal veckor sen.

Byebye , <3

19/1 - 18:05

Hejsan

idag har varit en händelserik dag med massa skoj. Jag och luise diskuterade helgen och fyllde i varandras minnesluckor :D haha. Sen redovisade vi vårat projekt arbete som vi jobbat med i ett halv år ( två veckor ) om jönköpings kyrkor, duktigt kristet av oss (Y) haha. Sen gick vi på stan och tänkte vad vi skulle ha på oss när vi ska till Suzanas "kalas" hihi. Vi kom fram till vad jag skulle ha, men dock inte louise, men vi har hela veckan på oss :) Sen gick vi till Subway där träffade vi Sanna och Johanna Blom och då blev det ännu mer snack om helgen, förbannat roligt.

Sen nu kl 19:30 så ska jag pallra mig iväg till bussen och åka till träningen, blir nog soft idag med bara matchspel :D kulkul.
Imorgon tisdag så ska det till att gå i skolan och kanske fixa en arbetstid där på kvällen, om inte så vet jag exakt vad jag ska göra annars ;)

Hejdå hörni, <3


17/1 - 17:03

Igår jobbade jag och petra på vårat superduper hemliga projekt, och det blev skit bra. Jag längtar ! haha.

Ikväll ska jag jobba, men tydligen har min mor förbjudit min chef att jag ska jobba längre än tio (?) så jag åker mycket tidigare hem till petra och vi kör singstar kväll ikväll, så jäkla najs. Sen ska vi troligen dra vidare men vet icke vart än, men vi hittar nog på något xD

Jag älskar dig peetrööh , :) <3

Torsdag

Den första riktiga skoldagen enligt mig, tråkigt, tråkigt.
Nu tog jag och lulu äntligen tag i vårat projekt arbete, det var på tiden. Jag och Louise valde att skriva om alla kyrkor som finns i jönköping, men då måste jag också säga att varken jag eller louise är ûberkristen haha. Även fast det låter som så när vi har värsta projektet om just kristna tron ;)

iförrgår på spanskan berättade jag för ralle om hur elaka vi lejon påstås vara. Jag läste igenom Jespers HelloKitty almenacka där fanns det sådana horoskop som beskriver stjärntecken.  Det stod att lejon bland annat var egoistiska, fåfänga och allmänt otrevliga. Det tycker jag inte att jag är ! Haha.

Börjar skolan alldeles snart så jag ska ta och dra mig till bussen , sen ikvällblir det arbete mellan 19-23 suuurt.

Hejpåett. <3

00:26

Tidig hemgång för mig ikväll, surt.

Jag och Alex hade ett HTH (Heart To Heart) snack innan bussen kom Sådant är bra att göra ibland, för många gånger och det blir lätt tjatigt ;) Vi pratade också om hur vi skrattade och om hur fult det var xD Vi hyrde även två filmer , Chasing Liberty och Confessions. Båda två Romantiska komedier typ, hyffsat bra :) Jag fick också låna bok numero dos i Twilight serien av henne, himla schysst :D kommer aldrig mer behöva köpa en bok, jag har ju min beloved alexandra ;)

Imorgon ska jag jobba, jag vill inte! Har verkligen ingen lust, har bara lust att sova och åka skridskor, bara för att det var så förbannat längesen.

Idag blev jag kallad för en mupp för första gången av Daniel, vad är en mupp? xD
 

Nu ska jag börja läsa ut den där boken , alex säger att tvåan är bättre så jag kan knappt vänta :D

Natti.


10/1 - 16:17

Morrn. jag vaknade för ungefär en timme sen. Har inte sovit såhär bra på hela veckan, underbart :D

Igår var jag och alex hemma hos henne och umgicks med hennes familj vi pratade om att jag och alex ville åka till idre på sportlovet och att det skulle vara smidigare om de följde med så slapp vi buss och sånt , hur bra som helst ! Sen snackade vi om hur vi skulle göra i sommar, för jag vill verkligen åka någonstans. Det ser inte ut som om mor har planerat något och ärligt talat så skulle jag nog hellre åka med mina vänner. Jag och alerx tittade också på min favoritfilm bland amerikanska action filmer, Spy Game med Brad Pitt bl.a. (:

Sedan åkte jag hem vid halv ett och så fort jag kom hem så börjasde jag läsa en bok som jag fått låna av Alex, många känner säkert igen den Twilight :D 
Jag vet att man alltid hör folk säga "boken är bättre än filmen" och det är lite tjatigt för det tar ungefär två timmar att titta på filmen medans en bok tar så mycket längre tid. Men om man verkligen gillade filmen Twilight så är det nästan ett måste att läsa boken. Jag somnade ungefär kl 5 på morgonen och då var jag inte ens trött jag kunde bara inte lägga ifrån mig boken men de slutade med att far tog den ifrån mig, haha.

Idag vaknade jag kl 3 och jag var glad och utvilad, himla trevligt. Det var meningen att jag och alex skulle åka skridskor idag men som vanligt ändrar vi oss i sista minuten :) Vi ska träffas ikväll och bara dra en film eller något, för jag ska ju upp tidigt imorgon och jobba, BLÄÄ. Jag vill inte, jag orkar inte men jag gillar att tjäna pengar :)

hejpåett.


Sammanfattning av året och Nyår ;D

Jag är lite sen men nu den 8e januari tar jag mig tid att skriva lite om året som gått och hur min nyårsafton var :)

När vi gick sista terminen i ettan så kändes det mest skönt att man klarat sig trots all skit som hände där. Värst var Louises födelsedag, det var ingen tervliga dag att tillbringa på a6 eller hemma. Men grejen var nog den att det var ganska oundvikligt ändå. Sommarlovet var väl sådär, hyffsat väder men jobbade mycket.
Roligaste var Dalarna med jullan och Kroatien där jag lärde känna clara som jag kom att ha mycket kul med :D
 
Det roligaste och tråkigaste med att börja tvåan var nog att byta klass. Det är ju ändå kul att lära känna nya människor men ändå sakna de andra (petra typ asså, hhahah) Man kan ju lätt säga att både jag och louise har förbättrat oss i skolan och vårat skolarbete. Min kära mor lär få ett glatt hysteriskt utbrott när mina betyg kommer i sommar, för de kommer endast stiga ;)

NYÅRSAFTON! Ja, vad kan man säga. Förbannat bra nyår måste jag säga. Det började med att jag och alex var hemma hos henne och gjorde oss iordning. Sen skulle de ha lite folk över på fest och då självkart var jag och hon med en liten stund och vi fiskade till oss lite vin till maten tillome, tihi. Sen gick vi upp på hennes rum och dunkade lite musik sen drog vi iväg till Dalvik där vi skulle träffa Martina och hennes pojkvän. Sedan gick vi uppåt i Dalvik till en tjej som hette Emma där vi tillbringade ungefär 1 1/5 tim. Sedan bar det av till Tokarp där vi var fram till tolv slaget då gick vi upp på en kulle och jag svär att man såg fan typ hela jönköping. Det var så fint, haha.
Sedan träffade vi några gamla vänner, och vi åkte hem till alex och var hemma ungefär 3 - halv 4. Så var vi hemma hos alex eftersom alla var kvar och så dansade vi lite och hade allmänt förbannat trevligt :D

Just nu ser jag fram emot skridskor med alex pålördag ! Och att jag nästa vecka äntligen ska få se Changling med Louise och Alex som jag har velat se i evigheter. Sedan också självklart nästa söndag när det är skridskor för hela slanten med Petra, Sannö, Linn, och Lulu :D Så jäkla Najs. Jag gillar 09 skööen.

BAJBAJ

RSS 2.0