Vaken

Nu vaken, sisådär dåligt mådde jag idag. Men ändå det var ganska roligt, spårade ur lite på slutet kanske. Men väl hemma så var det skönt att ta en dusch sen sitta uppe och snacka med syster till klockan 6 på morgonen :)

Just nu tittar jag på I want to work for Diddy , jag tycker att det är skit roligt :D

Snart ska jag åka upp till jobbet och jobba till 23.00, suuurt. Jag som planerat värsta halloweenklädseln och hade festen och drickat och ALLT. Så måste jag jobba, HATA MITT LIV JUST NU.

Nu ska jag kolla buss, smeta på lite smink och sen åka. Höres senare.
Alla andra får väl ha en jävligt trevlig afton...

Den dagen, det problemet

Egentligen gillar inte jag uttrycket "Ta dagen som den kommer" men i detta sammanhanget måste jag använda det. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra, jag slits åt tre olika håll och jag har bara mig själv att skylla.

Ikväll åkte jag, julia, alexandra och lisa på fest hos christer. Vi hade ganska trevligt :D sen åkte vi därifrån och eftersom jag är den enda av oss fyra som är fyllda arton så ville jag till centrum av olika anledningar. Så jag gick dit och de andra åkte hem. Så när man väl är där har jag skit kul dansar, dricker och umgås - som det ska vara. Sen händer det, det som INTE får hända, men som man ändå vet i bakhuvudet kommer hända. Pang i bygget och nu sitter jag här, djupt nere i skiten som det så fint heter på svenska språket och har absolut ingen aning om vad jag ska göra med mig själv.

Som Göran Persson så smidigt uttryckte sig "det här är ungefär lika upphetsande som att kyssa sin egen syster"
Jag håller med Göran, denna kvällen var ungefär lika upphetsande som att kyssa sin egen syster.

FEST

Ikväll blir det party, som typ alla gör på fredagar men ändå. Jag, alexandra, julia och lisa ska åka till en kär vän till mig och umgås ikväll :D Det blir nog riktigt roligt, hoppas dock på en dramalös kväll..

Det var meningen att det skulle bli krogen egentligen, men jag är NOLL sugen på det. Eftersom jönköping på ett ungefär suger så gör tyvärr mina utekväller på krogen det också :) haha. Så ikväll blir det som innan och det är ju inget fel med det :D

Lovet är snart slut men vad gör väl det. Finns inget att göra iallafall så man kan lika gärna gå i skolan, eller?

Imorgon är det halloween, jag om någon kommer inte sitta hemma och vänta på att det ringer på dörren så att man kan ge de små liven lite godis, jag kommer heller inte vara den som frågar efter godis. Jag kommer vara den fulla människan utklädd till hemligt som springer runt och skräms. Men som alltid när man blir äldre så är det inte längre roligt att vara läskig. Filmen Mean Girls är ett perfekt exempel! Sexigt ska det vara. Därför tar jag med mig kameran imorgon och kollar vem som vågar sticka ut och faktiskt vara läskig denna alla helgon afton :)

Ha en trevlig fredagskväll!

Deprimerande...

Värstans vad det känns som om alla är deprimerade. Det är definitivt inget roligt men man blir ju det själv också. Sen när det händer mig något bra så kan man ju inte gärna berätta det, då skulle iallafall jag blivit ännu mer deprimerad. Det är sorgligt.

Idag vaknade jag upp med inte en så farlig baksmälla men den kändes iallafall. Men ingen tid att tycka synd om mig, istället hade jag fått arbetsuppgifter. Såsom att plocka ur diskamaskinen, damsuga och torka golven. Jag var färdig på en halvtimma, det är det enda bra med att bo trångt. Sen gick jag och la mig en stund, som inte varade länge för då ringde Alex och tyckte att jag skulle följa med och kolla på hockeyn.
Vilket jag gjorde, det var jag, alex, oliwer och ralle. Vi hade faktiskt roligt först när vi diskuterade om hur konstigt det var att det är lagligt att sälja sex men olagligt att köpa. Oliwer höll inte med och försvarade sig mot oss andra tre :)

Sen åkte vi hem till Alex och spelade monopol. Jag vann :) Oliwer åkte ut först, då blev han arg. Sen åkte Ralle ut, fast jag gav honom sympatipengar! Oliwer skulle också fått men han var för stolt för att ta emot haha. Sen chillade vi, kollade lite film, hade lite heart-to-heart-conversations. Sen åkte vi, för skjutsade vi hem ralle. Sen åkte jag och oliwer mot stan. Där jag hoppade av och ringde pullan.

Dagens fråga från Alexandra är: Varför är killar så jobbiga?
Dagens svar från Ida är: Det är deras natur.

Nu ska jag sova och se fram emot en mindre deprimerande morgondag :D
Godnatt med er.


Riktiga saker.

Idag vaknade jag klockan 14.14, helt död och ville bara somna om. Jag orkar inte göra någonting idag, mor kommer hem snart och jag har lovat att jag skulle övningsköra med henne :/ brukar det inte vara tvärtom?

I veckan, nu på lovet då alltså så ska jag förbereda mitt nationella svenska prov som vi har nästa vecka. SJUUKT surt men det måste göras.

Sen har jag bestämt mig för att sluta röka också, på riktigt. För jag har hört att det är farligt för en!? Vaah. Så det är dags nu.

Julia Ryd fyller även 18 bast på onsdag, stort :D . Har lovat att följa med ut och kolla runt lite. Blir nog jätte skoj med tanke på att det är lov och allt :D

Nu ska jag steka ägg , det är en ny passion. Jag har börjat gilla ägg :D

Heej

23.31

Jag är trött, och jag behöver en natts sömn utan störningar. HUM julia...

Just nu små människor i en stor värld som är ett jätte bra program om en familj där mamman, pappan och mellersta sonen är dvärgar och dottern, yngsta och äldsta sonen är normal långa. Man får se deras vardag och det är inte så roligt egentligen men det är det. Skumt :)

Musik då, just nu lyssnar jag på:

Iyaz - Replay
Madonna ft. lil wayne - Revolver
Kelly Rowland - Like this
Million Stylez - Supastar

Nu ska jag sova, trötter :) Natti


Jerry Springer

Ful flicka dejtar ful kille, ful flicka träffar fulare kille, fulare kille blir kär, ful flicka blir på smällen, ful kille får reda på att det inte är hans barn.



Fulare kille : What do you do?
Ful kille : Whaa, what do you do?
Fulare kille : I got scills boy.
Jerry : If you got scills you shouldnt be on this show, boy
Ful kille : What kind of scills?
Fulare kille : I have a 2 year education


Sen var konversationen slut, för alla skrattade åt honom och började skrika Jerry :) HAHA

Frustrerande.

Det har varit en väldigt påfrestande och frustrerande vecka, så jäkla trött. Lovet passar PERFEKT!

Idag har jag haft uppkörning, och nej jag klarade det inte. Jag slarvar och jag vet exakt vad jag gör för fel men ändå så händer dom. FAN. Men nu så ska jag lugna ner mig lite, jag hinner inte med allt som jag vill ha ordning på. Först nu ska faktiskt skolan komma, allt annat får vänta :)

Idag blir det chill, lite skolarbete sen bara slappa. Ska även förbereda mig för ett prov imorgon, sista skoldagen pch prov. WOO tajming.

Helgen lär bli najs :D Mor åker till Göteborg på fredag, så då ska jag umgås med Julia och Alex. Vi kör nog lite förfest här och sen utåt :) Sen är det lov och då blir det jobb och så ska jag till försäkringskassan och kanske kamma hem lite extra cash ;) .


SysterDen lilla skiten som jag håller i har tattuerat sig. Bra gjort lillasyster, den blev fin :)

Baadaa nu. Hejdå

Vet du att..

Jag blir galen, fel DU gör mig galen. Jag är inte gjord för att hålla på såhär, du ger mig huvudvärk. Jag får liksom bojkotta min telefon, för det är så enkelt att bara skicka ett sms. Men jag vill inte, det är inte jag som skriver. Det är idioten som inte vet bättre. Men nu på senare tid har jag faktiskt börjat skaffa lite självkontroll, tro det eller. Vilket måste kännas jobbigt eftersom du tror att du vet och kan allt om mig. Det här visste du inte, och jag vet att du inte gillar det ;)  

Pratar med alex nu och vi ska på lunch imorgon, är nämligen ledig efter skolan. Skit skönt att bara ta en dag att relaxa, men inte så länge måste fortfarande läsa ut boken jag skrev om för några inlägg sen.
Alex skrev något jätte fint till mig när jag sa att jag kände mig lite nere idag, "Gårdagen är historia, morgondagen är ett mysterium och nuet är en gåva" . Fantastiskt fint, tror knappast att hon har kommit på det men jag har faktiskt aldrig hört det innan :)

Nu ska jag glo på en film, får se vad jag är på humör för. Natti :)



Helg

Äntligen säger jag bara, känns som evigheter sen senast det var helg. Allt jag skulle vílja göra den helgen är att umgås men nej sjävklart ska jag då jobba hela lördagen och jag tvivlar att jag orkar hitta på något efter. Men kanske om jag dricker mycket kaffe?

Jag gillar inte Facebock längre, förresten gillar jag typ inte internet längre heller. Det händer aldrig något, allt är likadant hela tiden. Jag vaknade precis, egentligen skulle jag till skolan som alla andra barnen men när jag vaknade kändes det som om jag fick ett hårt slag i ansiktet. Det var min kropp som slog tillbaka, jag har inte sovit mycket och det är helt och hållet mitt eget fel. Trodde jag skulle kunna gå till skolan, men kände mig svimfärdig? Hm.

Petra frågade mig om jag var glad idag, jag är väl så glad jag kan vara. Men jag känner mig fortfarande trött och väldigt väldigt gnällig. Sjukt jobbigt, men det går väl över som precis allt annat..




Denna gjorde min lillasyster till mig när jag var i Napa, och var min skärmsläckare när jag kom hem. 
Väldigt gulligt :)



Nu ska jag lägg mig och sova igen, snälla låt mig kunna somna om igen.



Skoolaa

Jag hatar skolan, är väldigt trött på allt just nu. Men jag tittar på vänner nu och det är riktigt roligt :)
Imorgon ska jag läsa ut en bok som jag fått av svenska läraren och sen ska vi skriva en essä. Jag fick en bok som heter Mor gifter sig , sen verkar suga USCH.

This is Julio the cat, not mom. JULIO

Vänner är bra, bästa serien på tv även om den är hundra år gammal :)
Nu ska jag sova. Godnatt

LOVE

Bokhat

Hat är ett starkt ord men det är precis det jag känner. Jag visste dock inte att man kunde känna det såhär starkt för en bok (?) . Jag vill bara läsa klart den. Ja, tyvärr måste jag läsa ut den. Jäkla skit,

Long time no see

Längesen jag gjorde det här, ber om ursäkt :D
Har ju inte skrivit sen vi åkte till Ayia Napa ju, väldigt dåligt. Jag orkar inte skriva ner allt vi gjorde där nere. Dessutom tror jag att de flesta som läser denna bloggen praktiskt taget hört allt ;)



 




Imorgon är en stor dag, kanske tillome den största dagen i mitt liv. Jag är livrädd fast jag borde inte vara det. Det är ju inte direkt på liv och död. Men det skulle kännas så skönt att få det ur världen, jag skulle älska om det bara gick som jag ville. Jag har förberett mig men det känns inte tillräckligt, det finns säkert hundra saker mer som jag skulle kunnat göra. Men jag har slut på idéer. Nu finns det bara kvar att repetera hela natten, sen göra mitt bästa imorgon.

Sen på kvällen blir det fest, hur det än går! Det ska man veta, att även om man ältar och funderar vad som gick fel som ändrar det aldrig resultatet :) Så det är lika bra att fortsätta som vanligt, jag kommer dock kanske vara lite gladare om det går bra ;)

Nu ska jag sätta mig med den förbannade boken, och läsa tills mina ögon blöder.

Förresten så är det svinkallt i mitt rum så det är nästa obeboligt, jag sitter med raggsockar, två filtar- täcke, och fullt påklädd. Förjävlig är denna kylan.

BYE 

RSS 2.0