kvällen..

Sicken kväll.

Det var nästan allt som jag hade att säga om ikväll, men vafan det är fredag! Eller nu tekniskt sett är det lördag.
Centrum sööööÖÖÖggGG ikväll, Hemma hos alex var roligt. Där spelades gyllene tider, och magnus och massa annat ( såkallat mm.) Om några timmar ska jag upp och köra mig och petra till Mjölby (flour village) då ska vi äta chineese food, och gå på stan och kolla på någon fotboll (?) Det blir najs :D Nojar lite över att gå upp kl 9 och sätta mig i en bil dock, det är inte så troligt att alkoholen har gått ur min kropp då, men man får hoppas att snutarna tar en sjusovare och inte gillar mjölbyvägen :D vilken väg det nu är?

God natt
<3

Förresten.

Säga vad man vill om Jönköping, men ur vissa vinklar är denna stad helt okej.



Bara för att.

Bara för att jag var ledig idag så var jag och tränade med Fanny, och bara för att vi är så jäkla grymma så gjorde vi det bra.

Bara för att jag tyckte mitt rum var små skabbigt så städade jag, dammade, damsög och hade mig.

Bara för att jag och julia var hungriga stekte vi hamburgare, och bara för att vi hade slut på grillkrydda och fick använda någon indisk sak som luktade och smakade exakt samma sak (fast godare) så skrek julia.

Bara för att julia eller min syster har någon koll på universum har vi haft en del intressanta diskussioner.

Bara för att alex har körkort och en bill tillgänglig så har vi åkt på varenda gata, i dalvik, stan och huskvarna.

Bara för att jag enligt julia inte låter som mjig själv på sms så ska jag ändra på det :)

Bara för att jag är trött nu så ska jag sova.

Natti <3

01.50

Borde sova, försöka vända tillbaka dygnet. Men det vill sig inte, typiskt.

Imorgon är jag ledig, ska ägna dagen åt att träna och städa :D Precis vad jag känner för, haha. Vid tolv ska jag möta Fanny så ska vi gymma. Sen går jag hem och städar, då delade Julia med sig att hon ville följa med och titta på(?) Visste inte att det var så intressant att se mig damsuga... Sen på kvällen blir det pass med Petra och Fanny, kanske Nicolina om hennes hals blir bättre. Krya på´t ( Jag vet att du läser :D )

Nu har jag jobbat och träffat människor, nu vill jag bara sova och tänka på något annat. Helst något overkligt, som aldrig någonsin i hela världen kommer hända. Lär inte bli så svårt :)

Natti <3


Snö

När jag precis hoppats på varmare tider, så kommer det mer snö. WTF!

Party helg

Vilken jä*la helg, helt sinnes. På fredagen körde jag värsta krogrundan med Alexandra och Nicolina. Först var jag och Alex på bongo, senare gick vi till bongo. Dit kom även Tim och Viktor, trevliga pojkar ;) haha. Sen kom Nicolina med hela gänget så det blev jäkligt trångt vi vårat bord. Sen en efter en trillade vi iväg till centrum. Riktigt najs. Vi dansade, söp och gjorde bort oss. Precis så som det ska vara :)

Vad jag inte tänkte på mellan shotarna, redbull vodkan, cidern och allt annat jag fick i mig var att jag och Alex skulle ju till Ulricehamn kl 10 dagen efter, och jag skulle köra! Så vet inte riktigt tiden då jag var hemma, men kom hem gjorde jag. Var uppe sen och sov i ca 3,5 timme innan det var dags att gå upp och hämta Alex. Vi åkte dit trötta och bakfulla satan, drack kaffe som svampar och åt äggmacka :) När vi väl kommit fram och jag hyrt allt, köpt liftkort och fått på oss skiten. Så åker vi upp för backen. Sen i ungefär i mitten av backen på FÖRSTA åket. Så sa vi båda två i munnen på varandra: Fy faaan vad tråkigt!
Så vi åkte nerför backen, sålde våra liftkort, jag lämnade tillbaka brädan så satte vi oss i bilen och förberedde oss för hemfärd. Efter en bit fick någon av oss den strålande idén att vi skulle åka till Ullared. Sagt och gjort, haha. Inget folk och vi gick och plockade på oss småprylar. När klockan var ungefär fyra känner jag magen kurra. Jag funderade på när senaste gången var jag åt mat. Kom då fram till att det var lunchen i skolan i fredags. Då åt vi, sen förberedde oss för den riktigt hemfärden. Höll dock på att däcka framför ratten säkert tre ggr så Alex fick sitta och ställa frågor till mig hela tiden. Jag skulle räkna ut hur mycket vi köpt för, vad vi köpt och sådan skit ;) Men det var snällt av henne :D

Sen gick jag på personalfest på portalen och träffade Herr Åber (Cathrine) Vi satt och fick i oss en hel del innan vi gick till amor. Sen gick vi till Sliver och hade livets kväll. Hahah, vi garvade och körde sällskapsresan citat hela jäkla kvällen. Sen åkte vi hem, och jag somnade nästan direkt. Fast inte föräns jag skickat iväg några sms som mer än de flesta hade passat utmärkt på nattensmess.se . Fett kul och lagom pinsamt.

Några bilder från helgen, ursäktar kvalitén men den är alkohol påverkad.

Från fredags:





Från Ulricehamn:





Nu ska jag bada sen kolla på No Country for Old Men, riktigt fint.
<3

Träningsblogg?

Min blogg kommer vara full av hur jag skriver att jag har tränat hit och dit, jag har varit nyttig på det och det sättet. Blir så jäkla less på mig själv :) Men nu är det faktiskt så att det är sista terminen i gymnasiet vi snackar om. Jag måste ta tag i mitt liv och jag börjar med att ta tag i mig själv (?) .

Så ikväll har jag först varit och tittat på lägenheten vi ska flytta till den 1a mars :D Ser fram emot, ryktet säger att jag ska få en walk in !! Alltså en garderob som man kan gå in i ;) Sen var jag med Nicolina baby och tränade (pust, stön och suck) Det var kul :D Vi var på gymmet i inte mindre än två timmar! Inte bra när man är halv förkyld.

Imorgon är det fredag, woho :D Då är det skola fram till 16.00, :O . Sen sola på nordic, sen packa väskan och vandra till pappsen. Sen snabbt som fan duscha, byta om, sminka, håret och tagga utgång satan :D Dock får det la bli ganska lugnt då jag ska köra bil klockan 9 dagen efter och åka snowbord. Har faktiskt inte kört rattfull? än, får man väl tillägga. Men jag tror faktiskt inte jag kommer göra det, någonsin. För jag tycker det är onödogt och respektlöst mot alla andra. Man riskerar så mycket mer än sitt eget liv.

Nu ska jag nana för jag är helt slut, måste se fram emot redovisningen imorgon på psykologin ;) Jag och Elin ska föreställa vetenskapsmän som ska bota vår lärares svåra depression som gör att hon överkompenserar alkohol, hennes man är otrogen mot henne, hon vet inte hur många barn hon har och hon varken sover eller äter.

Beteendegruppen sa då: Blondiner har roligare . (Bara blondiner i gruppen)
Vi sa då: Ja, färga håret blondt och ställ dig framför spegeln så kommer du inte kunna sluta skratta.

Då skrattade vi, för det var sjukt kul. Jaja Godnatt :)

<3


13/01 - 10

Nyss hemkommen från ett hyffast kort men effektivt träningspass på Nordic :D Nu börjar man komma in i rutinen, och det är sjukt gött att somna efter man tränat och är nyduschad, och det är alltid det jag ser fram emot ;) Veckan har bokstavligt talat flugit förbi, imorgon är det redan torsdag wtf. Men inte mig emot :D
För på fredag taggar vi utgång med massa trevliga peps. Sen på lördag blir det till att åka bräda med Alex i ulricehamn, fett najs! Sen på lördagskvällen är det personalfest på portalen, alla inbjudna! Såklart inte, utan det är ju bara folk från det sjukt exklusiva jobbet på Scandic som är, vilket är jag ;) Glammigt, javisst.

Nu taggar jag sönder att bara lägga mig ner, kommer däcka inom två sek :)
Natti! <3

Guten morgen

Morn :D Klockan är på tok för tidigt för att jag ska vara såhär pigg :S Gick upp kl 6 idag ju, jag sprang på bandet i ca 35 min. Det är lagom såhär på morgonkvisten.

Jag känner mig så duktig :D

Bra början

Nyss hemkommen från det jobbigaste spinningpasset någonsin i världshistorien! Nej, men jobbigt var det iallafall :) Höll på att dö och få klaustrofobi i det där lilla sket rummet, haha. Men det var det värt, kommer sova som ett barn inatt. Lagade även supergod kyckling sallad när jag kom hem :D Imorgon taggar jag för ett gympass, hör och häpna kl 6. På morgonen ja ;) Jag har några tvivlande vänner som kommer få äta upp sina ord. Jag ska nämligen dokumentera att jag går dit :)

Nu ska jag borsta tänderna, kolla på en film för att senare somna in :) Gottmos.

<3

Ke$ha - Kiss ´n tell

Listen to yourself
You're a hot mess
St-t-stutter through your words
Breaking a sweat
What's it gonna take to confess
What we both know
Yeah, I was outta town last weekend,
You were feeling like a pimp round your lame friends
Now your little party's gonna end
So here we go

Woohha-a-ohooh
You got a secret
woohha-a-ohooh
You couldn't keep it
woohha-a-ohooh
Somebody leaked it,
And now some sh*ts about to go down

Never thought that you would be the one
Acting like a slut when I was gone
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell
You really should've kept it in your pants
Hearing dirty stories from your friends
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell

Your looking like a tool not a bawler
Your acting like a chick, why bother?
I can find someone way hotter
with a bigger wow... well
'Cause I'm done with the ways thats you've messed up
You weren't smart enough to keep your stupid mouth shut
I'm so sick of it
I've had enough
I hope you cry

Woohha-a-ohooh
You got a secret
Woohha-a-ohooh
You couldn't keep it
Woohha-a-ohooh
Somebody leaked it
And now some sh*ts about to go down

Never thought that you would be the one
Acting like a slut when I was gone
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell
You really should've kept it in your pants
Hearing dirty stories from your friends
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell

Kiss 'n' tell (x8)

I hope you know
You gotta go
You
Get up and go
I don't wanna know
Or why your gross
You gotta go,
You
Get up and go
'Cause i dont wanna know

I never thought that you would be the one
Acting like a slut when I was gone
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell
You really should've kept it in your pants
Hearing dirty stories from your friends
Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell

Maybe you shouldn't
Kiss 'n' tell


Mitt nya liv

Från och med igår egentligen ;) Men skriver nu. Ska ner till Nordic snart och köpa ett halvårskort på gymmet. Sen ska jag även börja med en sorts diet, haha. Ingen som jag pratat med tror att jag kommer klara det, men jag kommer överraska :D Tex. åt jag broccoli idag för första gången i mitt liv. Inte så farligt som man kan tro, fast Madde blev nog lite skrämd av mitt ansiktsuttryck ;) haha.

I helgen var jag och Julia nere i skåne på avskedsfest för Clara, som har bestämt sig för att lämna allt och åka till USA ett år. Fantastiskt kul tror jag hon kommer ha :D Spårade lite på slutet av kvällen fast det var värt resan tycker jag allt, och jag har hört att det inte var så kul här uppe så bra vald helg alltså.



Musik
Ke$ha - Kiss ´N Tell
Kanye West - Can't tell me nothing
Lady Gaga ft. Beyonce - Telephone
Trey Songz - Can't help but wait


RSS 2.0