Still sick

Nej, jag blev inte mirakulöst frisk under natten. Fan om man inte ens kan det hur ska man då kunna tro på andra mirakel och spektakel. BAH.

Men ett plus i taket är ju att jag ÄNTLIGEN hittade min USB sladd till telefonen, så nu kommer det bara strömma in bilder på Bdb , facebook you name it ;)

Eftersom jag inte varit i skolan på 3 dagar har jag en känsla att jag missat en hel del. Jag skulle uppskatta tips om hur man kommer ifatt utan att lägga sjukligt mycket tid på plugg m.m. sådant har inte jag tid med. Imorgon skulle jag ha engelska redovisning, muntligt spanska prov och en massa annat strunt. Men eftersom det är så synd om mig och jag inte äter något så vill inte mor att jag går. Gud välsigne henne, haha. Även fast jag mår mycket bättre idag så vill jag inte gå föränns jag orkar gå ur sängen. För det är en bra sak att kunna när man ska till skolan.

  Jag älskar dessa flickor :D


<3


Sjuk.

Ska väl be om ursäkt för dålig uppdatering fast det har ju bara gått tre dagar så det var ju inte så farligt iaf :) Men det blir ändring på det nu eftersom jag ligger hemma och är sjuk, så jag har inget bättre för mig. Stackars mig, jag vet (;
Hasse som även han tröttnade på mitt gnäll igår sa att : ida du har influensan, tyst nu.
Men då får ju mor flippet så imorgon blir det vårdcentralen, yeeei.

Tittade precis på Wild Child den filmen är lite små söt faktiskt, äkta tjej film :) På tal om film, En Shopaholics bekännelser måste varje vettig människa se, boken is the shitness :D

Idag så vaknade jag klockan 11 av att William ringde för vi skulle promenixa lite, experimentera om jag blev piggare av det. Big surprise att jag icke blev det. Men han åkte igen iallafall för att jobba med sin bil, och jag då den lata ligger i min säng och lyssnar på musik och dricker vatten och knarkar alvedon. Love my life.

Nu ska jag försöka sova lite, för som vanligt när jag börjar bli trött och har tittat på tv eller datorn för mycket så börjar mina ögon svida, aj aj.

Natti , <3

Back in the days (:

Imorgon blir det som det var innan , utan konstigheter. Bara vänner som umgås :D Imorgon kommer ioförsig några nya också men de är trevliga och roliga, och kan inte sabba den känslan jag känner inför imorgon (det kan inget) förutom mitt urtråkiga jobb kanske.
På tal om mitt jobb så hatar jag Scandic, blä. Allvarligt talat så ville jag gå och dränka mig cirka tre gånger ikväll xD haha.

Har ett meddelande till Klara också , :D Gullet din dröm kommer aldrig gå i uppfyllelse, sorry att det blir jag som måste spräcka bubblan (: men det är sådant jag lever för, moahaha. Men jag älskar dig iallafall <3

Julia  <- äckligt längesen, men vi är så smååå haha :D

Hejpåett.


18.09 18/2

Nyss vaken på ett ungefär. Jag är så jäkla trött hela tden det är as jobbigt. Vi skulle haft träning idag på Rosenlund men eftersom jag håller på att bli sjuk och jag är helt död så skickade jag sms om att jag inte skulle komma. Fick nget svar så det menas med att han blev sur :)

Trevlig vecka i skolan än så länge. Har gjort upp planer inför helgen så att det inte blir alltför rörigt ;) Men en uppdatering av det kommer sen :D

Imorgon torsdag, är en hyffsat kort dag med en pytte sovmorgon. Måste påminna mig själv om att hinna gå till Karista och beställa tid. (:

Nu ska jag fortsätta sova , eller inte för nu såg jag att Jerry Springer började nu haha :D

<3

5:e dagen :D

Nu sitter vi och tittar på Seinfeld, det är lite småkul faktiskt :)
Pratade med Julia innan och vi diskuterade ett och annat, det var längesedan men det behövdes :D haha. Pratade även med William, om lördag. Då han följer med på en så kallad släkt träff. Min morbrors fru har nämligen fyllt år och då ska ju självklart alla samlas. Så när vi kommer hem cirkus kl 8-9 så kommer han och hämtar mig hos alex så åker vi hem till mig så jag får göra mig iordning sen åker vi till dem. Där kommer William snabbt inse varför jag är orolig , haha! Stackarn, saknar honom :)

Imorgon är sista åkdagen. Då har vi värsta planerna om svarta backar och att vi ska åka i alla 40 backarna som finns på detta stället. Det ska bli intressant att se hur det kommer gå, troligen åt skogen (bokstavligt talat) . Senare på kvällen blir det Night Club med coverbands ;) hahaha.

Nu blire CSI innan läggdags sen kommer jag att sova som en stock. Vi var nämligen ute och körde sopsäcksrace innan. Det tar på krafterna vill jag lova.

Nattinatti. <3

IDRE 4:dagen :D

Det går inte fort men det går långsamt :)

Jag saknar min säng, dessa sängar ger mig ont i ryggen och nacken. Ajaj. Men nu fick jag precis höra från min kära syster att Hans har tagit över min säng och då vill jag inte komma hem föränns lakanen är bytta och täcket tvättat! Jag fattar inte hur den människan tänker... BAAH.

Idag har iallafall varuit en strålande skiddag. Solsken, -18 celsius och trevligt sällskap. Ett minus är väl alla otroligt dumma människor ute i backarna som tror att det äger dem. Banne med sådant tål vi inte :)
Jag och Alex har skämtat om att vi är sådana "Liftunderhållare" , när vi skulle ta liften från nordbackarna så sa vi att vi skulle hoppa av på den första avfarten. Sagt och gjort men vi visste ju inte att det skulle vara en sådan isbana när vi hoppade av. Först åkte alex i backen sen kommer jag halvspringandes och skriker -Hur gick det !? Sen pang Ida i backen. Samtidigt som folket i liften skrattar värmebyxorna av sig. Det gjorde ioförsig vi också, men ont gjorde det.

Imorgon torsdag ska det bli lite sämre väder än idag, kallare och blåsigare kanske snö. Men ändå härligt :D

Nu sova i den mest obekväma sängen någonsin, som sagt jag saknar sönder min säng :(

Natti. <3

IDRE, 3:e dagen

Idre är förbannat roligt.

För att vara tredje dagen här uppe så har det varit väldigt händelserikt. Igår var första dagen i backen, allt gick finfint med att hyra skider m.m Sen när vi kom ner till backen så kunde jag typ inte åka för pjäxorna var för små och jag fick ont. Haha så kom alex pappa peter och hämtade snowboarden så jag fick åka lift upp med den på och hålla i stavarna för alex höll i mina pjäxor och peter i skidorna. Hmm , sen åkte vi till skid(skit)uthyrningsstället :D och jag hyrde en egen snowboard så åkte vi resten av dagen, ganska knackligt farmåt men inga allvarligare krockar. Förutom när jag körde in i Alexandras lillasysters kompis, jag skrek akta. Men när jag kommer bakifrån och hon inte ser mig så kan det ju inte vara så lätt att veta vart man ska akta? haha.

Idag så började dagen helt underbart med strålande sol och lite vind, dock mycket folk. Det var lite surt men vafan. Men efter ungefär 4 åk gick binningen på brädan av och det gjorde så att jag inte kunde spänna fast foten ordentligt och det är inte så bra för en "nybörjare" :D haha. Det riktigt illa var ju att i var uppe på toppen av berget så jag och alex gick runt bland lifthusen och frågade efter en mutter eller skruv eller vafan vi skulle ha. Men självklart med våran otur hade de inget av det. Så vi fick så snällt be om att få åka liften ner, och det fick vi minsann. Det var en upplevelse! Haha.


Men nu är det 4 skiddagar kvar och inget brutet än, så det kan faktiskt vara så att jag kommer hem hel :D

Håll tummarna för sköen.


Peace,love and soul . <3


Två dagar!

Om två dagar blire IDRE !

Sååå trött

Eftermiddagens, kom precis hem från en kort fast ändå lång dag. William sov här så åkte jag till skolan och hade administration, sjukt jobbigt och tråkigt. Det roliga var att jag var försenad och Louise lackade järnet men när jag kom dit så står lilla Lollo där ute. Så satt vi där och gjorde EXAKT samma saker vi gjorde förra läsåret, helt sinnes. Sen så skjutsade William och Abbe mig, Klara och Louise till biltema. För vi skulle ha något sorts studiebesök, inte alls så kul som det kan tänkas låta. Fast när vi märkte att vi kom dit för tidigt åkte vi till Mcdonkan och åt frukost typ, dvs varm coco :D

Sen tillbaka till skolan och ha Öfa. Fick göra allas lönekonton idag, himla tråkigt och jobbigt. Tog en timme haha. Jag hann aldrig hitta ett system för hur det skulle gå snabbast så det gick segt. Tur att Björn var tillbaka iallafall, jag gillade inte att vara chef. 

Om ungefär tre kvart kommer mina kära morföräldrar hit och ska fika. Det är meningen att hela min familj ska vara här, men mor jobbar, och Hans vet jag inte vad jag gör och det struntar jag faktiskt i, min syster är och åker skidor med skolan. Så hur kul kan det vara för dem att komma hit och umgås med mig som är värsta zombien. Sköen också.
 
Nu har jag iallafall äntligen gjort mina individuella val, det blev Eng C, Psykologi B och Astronomi haha.

Om tre dagar bär det av till Idre, längtar sjukt mycket !! Jag och Alex kommer vara grymma i backen :) Nu ska jag sova lite, så skönt.

Måste älska : Kavajen, äckligt snyggt med rätt accesoarer !

Peace, love and soooul.


Kul helg.

I fredags så åkte jag, louise och jesper hem till jesper för att färga håret på mig och honom :D Först gjorde louise mitt hår, sedan slingade hon jespers. Bådas blev jätte bra tycker jag :D , sen gick vi hem till mig, och då kom klara så taggade vi satan med singstar ;D himla roligt. Sen mötte vi upp eve och jesper drog. Sedan åkte vi till huskvarna och hade så jäkla roligt.     
Tack för det tjejer :D

På lördagen började jag jobba kl 6-12 sen åkte jag och tränade på F/S med alex. Sen åkte jag hem till william och tittade på Transporter 3, eller titade och tittade, jag sov typ för jag var helt död :) Sen åkte vi hem till Lönn och tittade på tv, och jag sov igen hahahh.

På söndagen skulle jag jobbat men det blev inte så, för jag fick ett sms om att jag inte behövde det. Skönt kan man tycka men inte redan om man har gått upp och gjort sig iordning. BAAH. Så åkte jag hem sen kom louise och då åkte vi hem till lönn igen och lagade mat tillsammans med william och lönn, sen spelade vi kotten och jag och LOLLO ägde hahaha :D Jag har träningsvärk i magen så mycket skrattade jag :) Tex, som williams kommentar när vi snackade om varför vi skrattade så mycket. Så nämde jag att jag hade blivit puttade nerför en trappa när jag var liten och att det skulle bidragit till varför jag var som jag är. " Men du är ju för fan smart din idiot " hahah.

Idag i blev jag och klara blev färdiga med vårat geografi arbete så vi är lediga imorgon :D yeeeej. Jag ska sova sjuukt länge sen ska jag nog hitta på något. Träna kanske? :)

Nu sitter jag och tittar på Made och en familj som lipar över att de får träna och inte äta fett. Sjukt roligt.

Peace, love and soooul .

RSS 2.0